Tårta till alla som bryr sig!

Allt börjar med ett beslut. Bryr jag mig om att det flyter täcken av plast på våra världshav? Bryr jag mig om vad som händer på andra sidan jordklotet eller vill jag bara ha billigaste, snabbaste och bästa för mig? Jag bryr mig. Och jag tror på att vara snäll och rättvis mot HELA världen så nu bjuder jag på en tårta till alla andra snälla människor.

A fair cake to everyone who cares!

Everything starts with a decision. Do I care that there are coating of plastics floating around on our seas? Do I care what happens on the other side of the globe or do I just want what is the cheapest, best and fastest for me? I do care. And I beleive in beeing fair and just to the WHOLE world so therefore I would like to give all nice caring people out there a cake!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *