State of battery loss – no thanks!

Hur motverkar jag energitappet som inträder med mörkret varje år. Jo, med yoga, bra mat och mycket grönsaker. Hur kommer det sig då att jag nyss tog en stor kopp kaffe, några ballerinakakor istället för Grönt te och några nötter och en frukt. Och den här veckan skulle jag ha yogat minst en gång. En chans till på torsdag morgon hos Therese i Hökarängen. Bästa yogastället i sta’n, söder om sta’n. SoSo. http://www.ashtangayoga-enskede.nu/

How do I keep my energy level now when the darkness and rainy period is lowering over Stockholm? No problem, I do yoga, I eat good food with a lot’s of vegetables. So, how come have I just had a cup of coffee and a few cookies instead of some good green tea, some nuts and fruit. I will – tomorrow, and for the rest of the week. To start with, at least.

Comments 1

  1. Pingback: Ko(n)st | Råsmart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *