Ekologisk medveten handling eller bara självklart?

När jag bodde i en bostadsrätt i Årsta utanför Stockholm undrade jag varför det inte fanns linor på torkställningarna så man kunde hänga ut stora lakan. Svaret var att ”någon kan skada sig på linorna och vi har ju ett helt stort torkrum med värmefläktar”. Jag förstod inte resonemanget då och gör det inte nu heller. Ut med lakanen i vårvintersolen om du har möjlighet.

Återta flerbostadshusens torkställningar!

An organic action or just ”goes without saying”!

When my dear american friend visited us last summer and she got to hang her clothes to dry by fresh air, she said; ”I haven’t done this since I was a young girl”. What could be a more green dryer than the weather itself.

Comments 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *