Ljust och fräscht/On the sunny side

Ljus enrummare söder om söder. Nybyggd. Bli den första ägaren!

Efter en lite ranglig klättring på stege och träd så lyckades jag äntligen få upp holken. Något som jag velat göra i tre år nu … Fåglarna måste ha någon typ av djungel/skogstelegraf, för inom några minuter var trädet fullt att ivrigt viftande spekulanter. Det kändes riktigt bra. Inser också att jag behöver ett nytt objektiv till min kamera. Ett som man kan ta smygbilder med.

Sunny one bedrom apartment on the sunny side of Stockholm. After a climb on a latter and the tree itself I managed to get the birdhouse high up enough. It took only a few minutes and the birds crowded around the litttle house ready to move in. How do they decide who gets it?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *