Badkarsfront i tyg

Trist standardbadkar med löst hängande front. Lite roligare kan man väl ha det om man nu inte kan byta ut hela badkaret.Vi tog bort fronten och slapp klonkljudet varje gång den gungade in i badkarsbenen. Jag tog ett tyg som jag sydde en tunnel i upptill. Däri trädde jag en trälist som jag sågat ut i samma längd som badkaret och sen dubbelkollat att den passar att trycka in i kanten undertill ovansidan på badkaret. Voila! Mjukt och fint och mycket trevligare och lätt att vika undan vid städning. Får jag tag i en sån där gammal reglerbar gardinstång med 90 graders böj så skulle nog det vara ännu bättre, för då kan ju tyget dessutom fortsätta runt hörnet lite. Nu blev intrycket lite stramare, med ett grovt linnetyg och lite tilltaget så det kan vecka sig, blir det riktigt snyggt. Det får bli nästa gång.

Före

Efter

A boring bathtub got a new front simply by putting fabric on a rod that I stuck in the little rim of the top of the tub.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *