Respekt

Barnombudsmannen har idag överlämnat sin rapport Respekt till regeringen. Barnombudsmannen har mött 97 barn och unga med funktionshinder och lyssnat på deras berättelser om deras livssituation. Deras verklighet är ofta tuff. Det är barn som begär och förtjänar respekt.

Jag har är stolt att kunna bidra på ett hörn med illustrationer till rapporten.

The Ombudsman for Children in Sweden is a government agency tasked with representing children regarding their rights and interests on the basis of the UN Convention on the Rights of the Child (CRC). I am happy to be able to contribute with illustrations for their Annual reportof  2016; ”Respect”, today presented to the Minister for Schools and  Education and the Minister for Children of the Swedish government.

selfie_KLARNY_Thallatankartala_modvaldPenrose_KLARexpert_KLAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *